Our Guarantee
 

Kwaliteitsgarantie

Producten van PipingRock zijn ontworpen om uw gezondheid te verbeteren en een verschil te maken in uw leven. Wij garanderen zuiverheid, werkzaamheid en veiligheid in alles wat wij doen. We beginnen met gezonde grondstoffen, die worden geleverd door betrouwbare leveranciers en vervolgens op kwaliteit worden getest in ons lab. Wij maken onze supplementen zelf, waardoor we iedere productiestap kunnen controleren en u vol vertrouwen topkwaliteit kunnen beloven. Wij waarborgen met trots de Good Manufacturing Practices (GMP) en voldoen aan normen die uiteen zijn gezet door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). We laten zelfs de zuiverheid van PipingRock-producten controleren door andere instellingen die bij de FDA zijn geregistreerd. Het is ons voorrecht om een stap verder te gaan om producten te maken die alleen de beste voedingsvoordelen opleveren voor u, uw vrienden en familie.

100% tevredenheidsgarantie

We praten niet alleen over kwaliteit, we garanderen deze! Als u niet 100% tevreden bent met een product van PipingRock, kunt u het eenvoudig retour sturen en uw geld terugkrijgen. Alles wat van u vragen is dat u een kort briefje meestuurt waarin u uitlegt waarom u niet tevreden bent. Het is ons doel om constant te verbeteren, dus laat het ons weten hoe wij u beter van dienst kunnen zijn. Wij stellen uw feedback op prijs. En vergeet niet om uw vrienden en familie te vertellen over PipingRock wanneer u tevreden bent!

Lage prijzen

Na meer dan 40 jaar in de sector voor natuurlijke producten hebben wij het geheim ontdekt om kwaliteitsvoeding betaalbaarder dan ooit tevoren te maken. Dankzij ons moderne supplementenmagazijn kunnen we de samenstelling, het testen, de productie, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending allemaal onder één dak beheren. Doordat we kosten voor uitbesteding, verzending en verkooplocaties besparen, kunnen we onze uitvoeringskosten drastisch verlagen zonder hierbij aan kwaliteit in te boeten. U profiteert direct mee van deze besparingen. PipingRock levert de hoogste kwaliteit tegen lage prijzen en maakt zo gezonde voeding voor iedereen toegankelijk en betaalbaar!